Digital kundeoplevelse

To eksempler på kommerciel Augmented Reality til pc

Posted on: 18. juni 2009


Alle med et webcam og en printer kan opleve augmented reality foran deres pc. Du printer et mønster ud og holder papiret op foran webkameraet. Her er to eksempler på den nye trend, som går under navnet HoloCam markedsføring.

GE og buzz-markedsføring af Smart Grid

GE markedsfører deres Smart Grid løsning ved hjælp af interaktive 3D-illustrationer. Illustrationen dukker frem oven på papiret med den printede kode. Der er en med vindenergi og en med solenergi. Der er ikke så meget læring i det, men Wow-effekten er høj – specielt hvis du ikke har set augmented reality før. Her er altså tale om ren reklame og udbredelse af budskab. Det ville være spændende, hvis de udvidede servicen til at give en bedre læring om mig og min energi.

Æsken passer hos USPS – en bedre kundeoplevelse

United States Postal Service bruger teknologien mere serviceminded i deres Virtual Box Simulator. Hologrammet bruges til at vise de forskellige æsker til fragt. Du kan placere din forsendelse oven på papiret med koden for, at se om hologramæsken omkranser den helt og dermed passer til. USPS har valgt at bruge Augmented reality til at styrke kundeoplevelsen. Det gør de ved at møde et behov hos kunden, gøre det nemt og gøre interaktionen behagelig eller sjov.

Hvad er bedst?

GE og USPS har brugt augmented reality på hver deres måde. GE for at skabe buzz sopm en del af en reklamekampagne og USPS for at styrke kundeoplevelsen. Jeg tror at USPS har fat i den løsning, som bedst tjener sig ind igen, fordi jeg overordnet tror mest på kundeoplevelsen.GE har dog skabt mest buzz, hvilket en youtubesøgning hurtigt fremviser. Spørgsmålet er bare,om den buzz vender sig til indtjening længere nede af vejen.

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to FurlAdd to Newsvine

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Om mig

Kasper Kristensen

Jeg hedder Kasper Kristensen og bor i Århus. Jeg arbejder med at optimere digital kundeoplevelse og hjælpe virksomheder bruge digitale medie konstruktivt og i linie med strategiske og økonomiske mål.

Linkedinprofile

Kontakt mig på:

kasperkkristensen [at] gmail.com

Twitting:

Følg eller del blogen

Bookmark and Share
Reklamer
%d bloggers like this: